"Olemme työskennelleet Arjan kanssa sekä hoiva- ja terveysalan yritysten kansainvälisten verkostojen sekä elintarvikealan yritysten viennin kehittämiseen liittyen. Olemme olleet erittäin tyytyväisiä täsmälliseen, tehokkaaseen ja tuloksekkaaseen yhteistyöhön, mitä liiketoiminnan kehittäminen vaatii. Arja on kyennyt auttamaan meitä niin yhteistyösuhteiden solmimisessa kuin yritysten edustamisessa ja esittelyssä. Lisäksi Arjalla on riittävästi luovuutta ratkoa kanssamme monenlaisia kansainväliseen liiketoimintaan liittyviä haasteita. Mikseimikkeli ja asiakasyrityksemme suosittelevat lämpimästi!"
Päivi Karhunen, Toimialapäällikkö, Mikkelin kehitysyhtiö Miksei Oy

"Arja on aktiivinen ja miellyttävä yhteistökumppani. Hän on kääntänyt kaikki tarvitsemamme materiaalit englannista ja suomesta saksaan asiantuntevasti. Arja tekee myös teknisiä käännöksiä laadukkaasti. Aina iloinen Arja on ollut valtava apu sekä messuilla että kanssakäymisessä paikallisten yritysten kanssa."
Arja Aminoff, Markkinointijohtaja, Superoperator Oy

 
 

"”Käynnistin FinnHoof Oyn vientitoiminnan EU-alueelle Eurotier-messuilla Hannoverissa vuoden 2018 lopulla. Arja työskenteli osastollamme ammattitaitoisesti haasteellisen tuotteen lanseerauksessa. Yhteistyö oli erittäin onnistunut. Arja paneutui etukäteen hänelle täysin vieraaseen asiaan. Arjan aktiivisen toiminnan ja hyvän kielitaidon ansiosta saimme paljon hyviä kontakteja. Tulokset olivat minulle hämmästyttävät: uutuustuote on nyt myynnissä 12 EU:maassa"
Heikki Kemppi, Toimitusjohtaja, FinnHoof Oy/Ltd

"Kiitos Arja Eisenblätterin palveluista! Saimme asiantuntevaa apua Fact finding –matkan järjestämiseen Suomesta Saksaan, elintarvikealan paikallisten retail-ketjujen tapaamisten järjestämiseen, tulkkaus- ja käännöstöihin sekä viennin konsultaatiota. Arja Eisenblätterillä on vankka elintarvikekaupan tuntemus, monipuoliset yhteistyöverkostot Saksassa ja valmius ja halu auttaa asiakkaitaan viennin edistämisessä."
Eeva-Liisa Lilja, toimitusjohtaja, Fennopromo Oy

"Asioihin perehtyvä ihminen, joka ymmärtää myös yrittäjän puolen. Haasteelliset asiat hoidetaan pois. Verraton apuri!"
Mika, Heinonen, toimitusjohtaja, Laitilan Leipä Oy

 
 

"Arja toimi Herma GmbH:n projektissamme Stuttgartissa kielenkääntäjänä ja tulkkina asiakastapaamisissa ja koulutuksissa. Olemme erittäin tyytyväisiä ja kiitollisia hänen aktiivisesta otteesta ja erinomaisesta tulkkaustaidoistaan projektin aikana. Tulemme käyttämään häntä myös jatkossa ja suosittelemme häntä myös muillekin kääntöapua tarvitseville." Pekka Sirviö, projektipäällikkö, Pesmel Oy

 

 

" Arja on monivuotinen yhteistyökumppanimme Saksassa. Hän toimii kontaktihenkilönä saksankielisille asiakkaillemme. Toiminta on mutkatonta ja välillämme vallitsee 100% luottamus."
Timo Ahonen, toimitusjohtaja, JTA-Connection Oy

 
 

"Aktiivinen ja tehokas messuapu! Messujen jälkityö hoitui nopeasti ja selkeästi."
Marko-Mäkihaapoja, toimitusjohtaja, Reikälevy Oy

"Tapasimme Arjan eräillä messuilla työn touhussa ja
hän teki aktiivisuudellaan meihin vaikutuksen.
Annoimme hänelle pienen toimeksiannon,
josta poikikin nyt jo yli 1,5 vuotta kestänyt yhteistyö.
Arja on toiminut Saksan kontaktiemme hoitajana
niin puhelimitse, sähköpostitse kuin tapaamisissa ja
tilaisuuksissa neuvottelu- ja tulkkausapuna ollen.
Arja on myös toiminut matkanjohtajana
vierasdelegaatiollemme ja
konsulenttina tuote-esittelyissä.
Arjasta on moneksi ja voimme suositella häntä
lämpimästi kaikille, ketkä tarvitsevat luotettavaa ja
tuumasta toimeen tarttuvaa kumppania Saksasta."

Mari Martikainen, projektipäällikkö, Mikkelin kehitysyhtiö Miksei Oy

 

 

"Arja Eisenblätter hoitaa messuihin ja markkinointiin liittyvät työt erinomaisesti. Hänen kielitaitonsa ja ihmisten kohtaamisen sympaattinen, iloinen asenne on se, jota arvostamme ja joka tarjoaa myös asiakkaillemme merkityksellistä lisäarvoa. Voin suositella Arjaa kaikkeen kanssakäymiseen, jota yrityksenä tarvitsette."
Susanna Myllymäki, toimitusjohtaja, MORE JOY/ Kuitukuu Oy

 
 

"Arja on työskennellyt messuapunamme. Hän osallistui messuprojektin suunnitteluun ja jälkihoitoon. Arjan työskentelyote on ollut tehokas ja energinen. Hänen kanssaan on mukava tehdä töitä.
Sovitut työt hän on tehnyt ajallaan. Voimme lämpimästi suositella Arjaa vastaavanlaisiin tehtäviin."

Elisa Nikander, vientipäällikkö, Devisys Oy

 
 

"Olemme olleet Seinäjoen seudulta useampana vuotena EXPOREAL -messuilla Münchenissä. Täsmä-tapaamisten saaminen isoille messuille on haastavaa ja teimmekin yhteistyötä Arja kanssa. Hän järjesti juuri meille sopivia asiakastapaamisia ja saimme paljon hyviä, juuri oikeita keskustelukumppaneita osastollemme. Messujen aikana hän toimi osastollamme ns. "sisäänheittäjänä" ja esittelijänä. Olemme erittäin tyytyväisiä joustavaan yhteistyöhön hänen kanssaan."
Jouni Pekkala, asiakkuuspäällikkö, Into Seinäjoki Oy