Asiakassuhteet
Miten löytää uusia asiakkaita ja yhteistyökumppaneita Keski-Euroopasta?
Kartoitan potentiaaliset asiakkaanne Saksassa ja aktivoin jo olemassa olevat kontaktit. Kaikista toimistani ja ajankäytöstäni saatte selkeän raportin.Tärkein työvälineeni on puhelin. Järjestän tapaamiset kiinnostuneiden asiakkaiden kanssa, autan neuvotteluissa ja tulkkaan. Yhdessä kanssanne räätälöin juuri teidän tarpeisiinne sopivan paketin. Testatkaa palveluani pienen pilottiprojektin muodossa ja sitten päätetään jatkosta!
Toimin etujanne ajatellen; edullisesti ja ammattitaitoisesti.

Markkinatutkimukset
Saksalaiset ovat erittäin hinta- ja laaututietoisia . Uusia hankkeita mietitään pitkään ja perustellisesti. Kun ovet aukeavat on saksalainen luotettava ja pitkäaikainen yhteistyökumppani. Räätälöin juuri teidän tarpeisiinne rakennettuja markkinaselvityksiä. Selvitän kohderyhmät ja tarvittavat sertifioinnit. Tarkistan kilpailutilanteen ja hintatason. Arvioin mahdollisuutenne isoilla, mutta kilpailluilla Saksan markkinoilla. Olen paikan päällä ja päivittäisessä kontaktissa paikallisten kuluttajatuotteiden kanssa. Pienimuotoiset kenttätutkimukset onnistuvat lyhyelläkin aikavälillä. Rehellisesti ja luotettavasti.

MessupalvelutVierailette messuilla ja haluatte täsmätapaamisia juuri teille sopivan yrityksen kanssa. Järjestän!
Olette näytteilleasettaja ja haluatte paljon uusia kontakteja ja tulokseen johtavia tapaamisia. Kartoitan asiakaspiirinne ja kutsun keskustelemaan!
Messuapu tarpeen? En ole ”seisoskelija”, aktiivinen ja tehokas messutyöskentelyni takaa vilkkaan vierailijamäärän osastollanne.
Messujen jälkeen kontaktoin, teen tarjoukset ja hoidan kirjeenvaihdon puolestanne. Järjestän tarvittaessa seuraavan henkilökohtaisen tapaamisen ja autan neuvotteluissa.
Käydäänkö yhdessä työhön?

Viestintä ja toimistopalvelut
Maassa maan tavalla!
Saksalaiset arvostavat kommunikointia omalla kielellään. Hoidan kaikki viestintäänne liityvät palvelut sähköposteista markkinointikirjeisiin. Avustan neuvotteluissa ja henkilökohtaisissa asiakaskäynneissä. Hoidan reklamaatiokäynnit ja tarkistukset. Paikallisen mainostoimiston avulla hoidan maan kulttuuriin sopivien nettisivujen ja esitteiden valmistuksen.
Tulkkaukset, saksan kielen ja kulttuurin koulutukset, kielikäännökset, tekstien muotoilut ja tarkistukset hoituvat nopeasti ja mutkattomasti. Toimin Saksan "toimistonanne" ja kontaktihenkilönänne saksankielisille asiakkaillenne.
.